Dett er aksjene en vennegjeng kan ta av børs

Det billigste selskapet på børsen er ikke verdt mer enn et 15 kvadratmeters krypinn i Oslo sentrum.

Børs

På Oslo Børs finner vi gigantselskaper som Equinor og DNB med en markedsverdi på henholdsvis 566 og 264 milliarder kroner.Men snur vi listen, og ser på selskapene med lavest markedsverdi, så er ikke prislappen verre enn at en hvilken som helst vennegjeng kunne ha tatt selskapet av børs.WR Entertainment er ikke verdt mer enn 1,3 millioner kroner. Underholdningsselskapet med hovedkontor i Los Angeles er i praksis konkurs etter flere mislykkede forsøk på å hente frisk kapital.Prominente investorer som Bjørn Kjos og Arne Blystad er på aksjonærlisten til selskapet, som ikke er verdt mer enn et 15 kvadratmeters krypinn i Oslo sentrum.Handelen i aksjen ble stoppet den 19. juni.TV-app-selskapet Lavo.tv er også verdt en skikk og ingenting. Med en markedsverdi på 11,4 millioner kroner er selskapet blant de minst verdifulle på Oslo Børs.Selskapet har i hele 2019 slitt med å betale utestående gjeld, og 26. juni valgte en tidligere frilanser å begjære selskapet konkurs.Aksjen endte flatt på 0,075 kroner på Oslo Børs fredag.Kriserammede Hidden Solutions, med en markedsverdi på 14,9 millioner kroner, er svært nær konkursens rand.Selskapet er insolvent og driver med tap, og ledelsen jakter kandidater for en mulig sammenslåing. Det er kroken på døra for selskapet hvis de ikke evner å komme til enighet med kreditorene innen torsdag kveld neste uke.Aksjen krakket 24,12 prosent til 0,129 kroner fredag og er ned hele 63 prosent den siste uken.

Nyheter
Børs