Dette er Equinors utvalgte supplybåter

Tre offshorerederier har fått Equinor-kontrakter med varighet i inntil 16 måneder.

Rett før helgen ble det klart hvilke tre plattform forsyningsskip (PSV) som hadde vunnet kampen om tre Equinor-kontrakter med en fast varighet på 6 måneder. Inkludert 5 opsjoner på 2 måneder hver, kan kontraktene vare i inntil 16 måneder.Den ene gikk til Eidesvik-fartøyet "Viking Queen", noe det Bømlo-baserte offshorerederiet børsmeldte 9. juli.De øvrige to gikk, ifølge Westshore Shipbrokers, til Færøyene-baserte Skansi Offshore, og USA-noterte Hermitage Offshore (tidligere Nordic American Offshore). Oppstart er 1. september.Skansi stiller med 2013-bygde "Kongsborg", mens hos Hermitage er det 2015-bygde "Nao Storm" som har fått oppdraget. Den sistenevnte PSV-en skal også bidra med såkalte standby-tjenester i tillegg til regulære forsyningstjenester, etter det Hegnar.no forstår.Både "Viking Queen" og "Nao Storm" er allerede på jobb for den norske oljekjempen, mens "Kongsborg" ligger ved kai i Stavanger i påvente av et oppdrag for Ross Offshore som starter 25. juli.