Dette kan du forvente deg på Oslo Børs neste uke

Nordnet har sett på aksjeomsetningen tilbake til 1988, og kan slå fast at uke 30, altså neste uke, er den roligste sommeruken av alle. I gjennomsnitt har det daglig blitt handlet for 2,44 milliarder kroner i uke 30 de siste 31 årene, mens det i uke 29 er blitt handlet for 2,62 milliarder daglig.- Sommerukene er imidlertid ikke like stille som før. Utenlandske investorer står nå for mesteparten av handelen. De tar gjerne ikke ferie før et stykke ut i august, samtidig som tempoet i utenlandske virksomheter ikke i like store grad preges av fellesferie, skriver Nordnet.Ikke uventet har mye skjedd på Oslo Børs de siste tiårene. Omsetningen i løpet av en hel børsdag i juli 1988 er unnagjort på 10 minutter i dag. I 1988 ble det handlet for 92,2 millioner kroner daglig i uke 30. I uke 30 i 2018 ble det handlet aksjer for 4,04 milliarder kroner i snitt hver dag.