Dette skjer i dag tirsdag

KvartalsrapporterNorgeSchibsted (07.00)Borregaard (07.00)Telenor (07.00)Yara (08.00)StrongPoint Philly ShipyardUSAUnited AirlinesJPMorgan ChaseWells FargoGoldman SachsJohnson & JohnsonPresentasjonerBorregaard: DNB Markets, Dronning Eufemias gate 30, Oslo. 8.00Schibsted: Selskapets lokaler, Akersgata 55 9.00Telenor: Webcast 9.00Yara: Drammensveien 131 9.30Yara: Telefonkonferanse 14.00MakroUtlandetRetail sales, USAIndustriproduksjon, USAImportpriser, USANAHB boligindeks juliØkonomisk sentiment, TysklandAnnetAPI oljelagerUtenriksEU-parlamentet holder avstemning om von der LeyenEU-parlamentet stemmer over nominasjonen av Ursula von der Leyen til posten som ny president for EU-kommisjonen etter Jean-Claude Juncker. Von der Leyen holder tale klokken 9, med påfølgende debatt fram til klokken 12.30. Avstemningen holdes klokken 18.Sted: StrasbourgJubileumsseremoni for månelandingenEn seremoni som markerer 50-årsjubileet for månelandingen, skal holdes ved Cape Canaveral i Florida. Astronautene Buzz Aldrin og Michael Collins far Apollo 11 deltar.Sted: Cape Canaveral5.000 modeller av Apollo 11 sendes oppI et forsøk på å sette ny rekord i Guinness' rekordbok, skal 5.000 modeller av Apollo 11 skytes opp i Huntsville i Alabama. Forsøke gjøres i forbindelse med 50-årsjubileet for månelandingen denne uken.Sted: HuntsvilleFN-rapport om aidsFNs aidsprogram (UNAIDS) publiserer sin årlige globale rapport.Sted: EshoweEsper i senatshøringPresident Donald Trumps kandidat til å bli USAs nye forsvarsminister, møter i høring i Senatet, som må gi grønt lys før han kan bli formelt utnevnt.Sted: WashingtonPompeo åpner religionsfrihet-møteUSAs utenriksminister Mike Pompeo er vert for møte om å styrke religionsfrihet.Sted: Washington20 år siden John F. Kennedy jr. dødeDet er 20 år siden John F. Kennedy jr. døde i en flyulykke. Flyet hans styrtet i havet utenfor Martha's Vineyard i Massachusetts.Sted: Martha's VineyardRettssaker i TyrkiaRettssaken starter mot en tyrkisk matematiker som er tiltalt etter å ha signert et fredsopprop i Istanbul. I Sincan gjenopptas rettssaken mot den prokurdiske lederen Selahattin Demirtas.Sted: Istanbul