Dette skjer i dag tirsdag

REGNSKAPSRAPPORTEROslo Børs- Norsk Hydro (kl 7.00)Utenlandske- Coca-Cola: før USA-børsenes åpningstid- Lockheed Martin: før USA-børsenes åpningstid- Texas Instruments: etter USA-børsenes stengetid- United Technologies: før USA-børsenes åpningstid- Visa: etter USA-børsenes stengetid- Snap- UBS- ResursPRESENTASJONER- Norsk Hydro: Selskapets lokaler i Drammensveien 260, webcast 8.30MAKROSTATISTIKK- Norge: byggeareal, juni 08.00- Norge: konjunkturbarometer 2.kv 08.00- Norge: Internasjonale reserver og valutalikviditet, juni 2019, endelig- Salg av petroleumsprodukt, juni 2019, foreløpig- Kostnadsindeks for lastebiltransport, andre kvartal 2019- EMU: forbrukertillit foreløpig juli 16.00- USA: salg eksisterende boliger juni 16.00ANNET- IMF, Wold Economic-oppdatering 15.00- API, ukentlig oljelagertall 22.30Ny britisk statsminister utpekesDet konservative partiet i Storbritannia kunngjør hvem som har vunnet avstemningen om å bli partileder, og dermed landets nye statsminister. Av de to kandidatene, Boris Johnson og Jeremy Hunt, er Johnson regnet som klar favoritt.Sted: LondonSanchez-avstemning i MadridDen spanske nasjonalforsamlingen skal stemme over om Pedro Sanchez skal fortsette som statsminister. Får han ikke flertall, kan det bli nyvalg i landet.Sted: Madrid, SpaniaFranske folkevalgte stemmer over frihandelsavtaleDen franske nasjonalforsamlingen holder avstemning om frihandelsavtalen som er inngått mellom Canada og EU.Sted: ParisThunberg i nasjonalforsamlingen i ParisKlimaaktivisten Greta Thunberg besøker den franske nasjonalforsamlingen. Kl. 12.Sted: Paris