DNB Markets: Vil kunne løfte kursen videre

Analytikerne oppdaterer.

Børs

Gårsdagens kontraktsmelding fra Crayon er etter DNB Markets’ syn positiv både i seg selv og fordi den tvinger markedet til å ta stilling til verdipotensialet for virksomheten utenfor Norden. I forkant av annonseringen hadde analytikerne i meglerhuset en kjøpsanbefaling med et kursmål på 30 kroner per aksje. Etter gårsdagens annonsering stengte kursen på 31,20 per aksje. «Slik vi vurderer verdsettelsen, innebærer imidlertid dette både at selskapets nordiske virksomhet fortsatt er priset med betydelig rabatt i forhold til sammenlignbare aktører og samtidig at potensialet for virksomheten utenfor Norden ikke er reflektert i kursnivået. Vi venter at denne erkjennelsen i stigende grad vil komme i tiden fremover og gjentar en kjøpsanbefaling med et oppjustert kursmål på 37 kroner per aksje», heter det i en fersk oppdatering.En positiv opplevelseGårsdagens trafikktall fra Norwegian var ifølge DNB Markets-analytikerne en positiv opplevelse for aksjonærene og dagens meldinger om et potensielt forestående bud vil kunne løfte kursen videre. «I dag legger SAS frem sine trafikktall for juni. Tallene for mai lå på den positive siden, men SAS-ledelsen har guidet for en svak resultatutvikling i inneværende år og når verdsettelsen allerede er på linje med sammenlignbare aktører venter vi at investorene vil være avventende», heter det i oppdateringen.Meglerhuset har en hold-anbefaling på aksjen, med et kursmål på 13,50 svenske kroner. Kursen endte torsdag på 13,54 svenske kroner per aksje. Trafikktallene legges frem kl 11.00.

dnb markets
aksjetips
meglerhus
crayon group holding
norwegian air shuttle
sas
trafikktall
Nyheter
Børs