Donald Trump: - Kina skuffer oss

Fyrer seg opp på Twitter.

Børs

Tidligere denne uken ble det kjent at forhandlere fra USA og Kina hadde hatt konstruktive telefonsamtaler om en mulig ny handelsavtale.Men president Donald Trump uttrykker torsdag skuffelse over Kina.- Mexico gjør det veldig bra ved grensen, men Kina skuffer oss med ikke å ha kjøpt jordbruksproduktene fra våre flotte bønder som de sa de skulle. Forhåpentlig begynner de snart, skriver han på Twitter.Ny Dow-milepælDow Jones holder koken på Wall Street, og er i skrivende stund opp 0,5 prosent til 27.003,50. Nøkkelindeksen har i dag krysset 27.000-grensen for første gang.Nasdaq har falt tilbake fra nivåene i åpningshandelen, og står i 8.207,63, opp 0,06 prosent.Den bredere S&P 500-indeksen står i 2.998,17, etter en oppgang på 0,17 prosent.Følg handelen på Wall Street her.

donald trump
Twitter
kina
landbruk
handelskrig
Nyheter
Børs