Eidesvik Offshore får kontrakt

Eidesvik Offshore har blitt tildelt en 3-åring kontrakt av Equinor.

Børs

Supply- og seismikkselskapet Eidesvik Offshore har blitt tildelt en 3-årig kontrakt for Viking Avant fra Equinor.Kontrakten er en fornyelse av en pågående kontrakt mellom partene som utgår i desember 2019.- Vi er veldig fornøyde med Equinor-kontrakten, som også lar oss installere batteri- og hybridteknologi for Viking Avant. Dette vil bli det 6. Eidesvik-fartøyet med batteri- og hybridteknologi, og det er et testamente på Eidesviks forpliktelse for å utvikle selskapet og flåten for å møte både dagens og morgendagens marked, heter det fra konsernsjef Jan Fredrik Meling i meldingen.Eidesvik Offshore-aksjen faller 1,39 prosent til 5,66 kroner på Oslo Børs onsdag.

eidesvik offshore
Nyheter
Børs