Eiendomskonge banker til i Norwegian

- Det beste kjøpet jeg hadde var på 29,5 kroner.

Eiendomskonge Asbjørn Abrahamsen, som ifølge Kapital var Norges 172. rikeste person med en nettoformue på 1,5 milliarder kroner, har dukket opp blant de 30 største aksjonærene i flyselskapet Norwegian.- Jeg kjøpte det meste i løpet av juni, og har vel et gjennomsnitt på under 33 kroner per aksje. Det beste kjøpet jeg hadde var på 29,5. Jeg angrer på at jeg ikke fikk banket til mer ordentlig der, men da jeg skulle banke til begynte kursen å gå så det var ikke så lett å komme seg inn, sier Abrahamsen til DN. Med en totalbeholdning på snaue 600.000 aksjer har Tønsberg-mannen en urealisert gevinst på om lag 7,3 millioner kroner etter dagens kurs.Abrahamsen har stor tro på Norwegian, og legger vekt på at Bjørn Kjos og hans familie har sterke incentiver for å holde kursen over 30 kroner per aksje.- Dersom man ser på den gjelden som ligger i HBK Holding, så utgjør dette rundt 30 kroner per Norwegian-aksje. Jeg tror de vil jobbe hardt for å holde kursen over dette nivået og jeg så på dette som et gulv da jeg gikk inn, sier Abrahamsen til DN og peker på en skummel margin call for Kjos & co.