Ett aksjetips fra DNB Markets

Analytikerne tar grep, og anbefaler kjøp.

Børs

Selvaag Bolig rapporterte i går nøkkeltall som viste et høyere aktivitetsnivå enn DNB Markets lå inne med i estimatene. «Etter å ha justert tallene ser vi nå en EBIT for kvartalet som ligger ni prosent over konsensus før oppdateringen, samt en EPS som er ti prosent høyere enn tilsvarende konsensus», heter det i aksjerapporten til DNB Markets.  Les også: Solgte for 1,4 milliarder i 2. kvartalAksjen steg mandag til 46 kroner, men analytikerne i DNB Markets mener det bør være noe mer å gå på her, og har løftet kursmålet fra 47 til 50 kroner. «Samtidig tar vi anbefalingen opp fra hold til kjøp. Basert på kursmålet og et estimert utbytte på 4,50 kroner per aksje, ser vi en fortsatt attraktiv direkteavkastning på rundt ni prosent for 2019», heter det i rapporten.

dnb markets
aksjetips
kjøpsanbefaling
Nyheter
Børs