Ett aksjetips fra DNB Markets

Analytikerne anbefaler kjøp.

Publisert 31. juli 2019 kl. 08.38
Oppdatert 27. aug. 2019 klokken 17.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 166 ord
E-sigaretter har fått mye kritikk de siste månedene. En av de største aktørene i dette markedet er amerikanske JUUL Labs. Mandag lanserte selskapet ifølge fersk oppdatering fra DNB Markets sin første butikk i Canada og annonserte i denne sammenheng samtidig at de som en pilot vil teste en ny mobilapp koblet opp mot e-sigaretten JUUL C1. Appen gjør at brukerne både kan overvåke egen bruk og lokalisere utstyret dersom dette skulle være forlagt. Samtidig gir det imidlertid også JUUL muligheten til å forhindre uautorisert bruk av utstyret og dermed ifølge analytikerne imøtegå kritikken og enklere få på plass eventuelle nødvendige godkjennelser fra amerikanske myndigheter.
«Nordic Semiconductor har etter det vi forstår levert teknologien som muliggjør kommunikasjonen i e-sigarettene, og selv om det fortsatt kan være et stykke frem, vil testen - dersom den blir en suksess - kunne gi et betydelig leveransevolum for selskapet fremover», heter det i oppdateringen. 
Nordic Semiconductor stengte tirsdag på 43,82 per aksje, og meglerhuset har en kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på 52 kroner.