Fem aksjer får gjennomgå av Arctic

Analytikerne anbefaler fortsatt kjøp.

Arctic Securities tar ifølge en oppdateringer ned kursmålet på Awilco Drilling, Shelf Drilling, Borr Drilling, Northern Drilling og Seadrill, skriver TDN Direkt. Anbefalingen på samtlige aksjer fastholdes på kjøp.Les også: Arctic kapper kursmålet på Seadrill«Et potensielt mål»Analytikerne nedjusterer kursmålet på Awilco Drilling til 5,0 dollar fra tidligere 6,0. Meglerhuset ser ifølge nyhetsbyrået Awilco Drilling som et potensielt mål eller et ledende «harsh environment»-selskap, samtidig som de ser kontraktstildelinger, høyere rater og mer klarhet knyttet til den fremtidige kapitalstrukturen som potensielle positive katalysatorer.Videre nedjusterer de kursmålet på Shelf Drilling til 8,0 dollar fra tidligere 10,0. På tross av nedjusteringen, ser meglerhuset fortsatt prospekter for høyere dagrater og utnyttelse på mellomlang sikt, og anser verdsettelsen som attraktiv, skriver TDN Direkt.Også Trøims riggbabyKursmålet på Borr Drilling senkes til 125 kroner fra tidligere 145 kroner.Meglerhuset har nedjustert dagrateestimatene sine for premium «jackups», men ser bedrede fundamentale forhold og en appellerende verdsettelse av selskapet.«Allergisk mot sektoren»Kursmålet på Northern Drilling tas av analytikerne i Arctic Securities ned til 11,0 dollar fra tidligere 13,0, og skriver at markedet for øyeblikket er allergisk mot sektoren. De peker imidlertid på at det synes å være en mismatch mellom aksjemarkedet og fundamentale forhold etter nye støttende datapunkter.Kursmålet på Seadrill nedjusteres til 19,0 dollar fra tidligere 30,0 dollar.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også