Flex LNG har fullført avtale

Publisert 29. juli 2019 kl. 06.50
Oppdatert 27. aug. 2019 klokken 17.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 142 ord
Flex LNG har nå gjennomført salg- og charterback-transaksjonen med Hyundai Glovis som ble kunngjort i april, opplyses det i en børsmelding.I henhold til avtalen vil Flex LNG selge skipene for et brutto vederlag på 420 millioner dollar, med et netto vederlag på 300 millioner dollar justert for ikke-amortiserende og ikke-rentebærende selgerskreditt på 120 millioner dollar totalt.Flex Endeavour og Flex Enterprise vil deretter bli leid tilbake på time-charter basis til datterselskaper av Flex LNG for en periode på ti år, hvor Flex vil ha mulighet til å kjøpe skipene tilbake i perioden.De to fartøyene ble opprinnelig finansiert sammen med Flex Ranger. Selskapet melder nå at de har sluttført og refinansiert gjenstående transje for Flex Ranger med et nytt lån på 100 millioner dollar.Det nye lånet har en bedret margin på 2,25 prosent per år, sammenlignet med 2,85 prosent i den forrige fasiliteten.