Fredriksen har tjent 42 mill. på strøm

Siden John Fredriksens inntreden i mars i fjor har Fjordkraft-aksjen steget med nesten 50 prosent.

Børs

Da eierne i strømleverandøren Fjordkraft solgte seg kraftig ned i mars i fjor i forbindelse med børsnoteringen, var John Fredriksen den største kjøperen.Totalt la han 93 millioner kroner på bordet for 3 millioner aksjer til kurs 31 kroner, og ble med det tredje største eier.Det har vist seg å bli en pen investering.Mandag sluttet aksjen på 45 kroner, etter en oppgang på nær 40 prosent bare siden nyttår.Fra børsintroduksjonen til nå er oppgangen på 45 prosent.Shippingmogulens aksjepost er dermed verdt 135 millioner kroner etter en verdiøkning på 42 millioner kroner.Han er nå selskapets femte største aksjonær.

john fredriksen
fjordkraft
aksjer
geveran trading
Nyheter
Børs