Frykter lavere oljepris – Equinor faller

Børs

Onsdag er det små utslag på Oslo Børs. Ved lunsjtider står hovedindeksen i 877,69 poeng, opp beskjedne 0,03 prosent. Det er omsatt aksjer for 1,25 milliarder kroner.Store selskaper som Hydro, Telenor og DNB klatrer henholdsvis 0,85 prosent, 0,99 prosent og 0,34 prosent.Olje/EquinorEt fat Nordsjøolje omsettes for 62,88 dollar, opp 0,77 prosent.Morgan Stanley senket tirsdag sitt langsiktige prisanslag for Brent-oljen til 60 dollar fatet, fra tidligere 65 dollar fatet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters.Nedjusteringen ble gjort etter at OPEC og deres respektive samarbeidspartnere ble enige om å kutte produksjonen i ytterligere ni måneder.Den amerikanske storbanken venter nå at oljemarkedet stort sett vil være balansert i 2019, og at Brent-prisen i de neste tre kvartalene vil ligge rundt 65 dollar fatet.Equinor faller 1,42 prosent til 169,85 kroner. Idex Biometrics Idex Biometrics har fått godkjent et grunnleggende patent for ikke-oppkoblet biometriske betalingskort av det australske patent- og varemerkekontoret.Aksjen stiger 3,90 prosent til 1,706 kroner.Stolt-NielsenStolt-Nielsen fikk et resultat etter skatt på 3,55 millioner dollar i regnskapsmessige 2. kvartal 2019, mot 9,66 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge TDN Direkt var det ventet et resultat på 10 millioner dollar.Driftsinntektene beløp seg til 518,93 millioner dollar, sammenlignet med 541,00 millioner dollar i 2. kvartal 2018, samt ventet 515 millioner dollar.Aksjen er uforandret på 102,50 kroner.Kongsberg GruppenKongsberg Defence & Aerospace (Kongsberg) og Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) har onsdag signer to avtaler, ifølge en melding fra selskapet.Den første avtalen er en intensjonsavtale om mulig samarbeid og beredskap, mens den andre avtalen er en strategisk samarbeidsavtale om luftsystemer, opplyses det.Avtalepartene har til intensjon å vurdere mulighetsrommet for videreutvikling av strategisk samarbeid. Aksjen klatrer 0,17 prosent til 120,50 kroner.AF GruppenAF Gruppen er av Sørby Utleie innstilt som totalentreprenør for nytt bygg og uteområder på Holtskogen i Hobøl kommune, ifølge en børsmelding onsdag.Kontrakten består av oppføring av lager, verksted, vaskehall og kontorer, og total BTA er 7.600 kvadratmeter, opplyses det. Kontraktsummen er ifølge meldingen på 113 millioner kroner eks. mva.Oppstart av arbeidene er august 2019 og ventet overlevering i juli 2020.Aksjen er uforandret på 167,50 kroner.

olje
equinor
af gruppen
kongsberg gruppen
stolt-nielsen
idex
Nyheter
Markedskommentarer
Børs