- Handelskrigen har gjort flere bedrifter urolige

- For tiden bidrar en rekke forhold til å dempe vekstutsiktene for industrien. En sterk dollar tynger inntjeningen for eksportbedriftene. Handelskrigen har gjort flere bedrifter urolige for vekstutsiktene, og ser ut til å tynge investeringene. Det er typisk noe som påvirker industrien negativt, skriver Ole André Kjennerud i dagens rapport fra DNB Markets.Kjennerud påpeker at det positive er at det fremdeles ser bra ut for husholdningssektoren og forbruket, som er den desidert viktigste vekstdriveren for amerikansk industri og økonomien generelt.Han skriver også at lave renter fortsatt påvirker primærmarkedet.- Det var nokså still i markedene i går, med den tyske bunden ned 2 punkter til -0,31 prosent. Ellers var det også kun små bevegelser å snakke om blant eurolandene, men unntak av i Hellas, der tiårsrenten falt ti punkter til 2,1 prosent, opplyser Kjennerud.Les også: - Det er tydelig at markedene sliter.