Hiddn Solutions oppdaterer

Alt kan være tapt.

Hiddn Solutions har denne uken hentet seg inn på børsen etter forrige ukes kraftige fall i kjølvannet av meldingen om at selskapet er insolvent og driver med tap.Forrige torsdag satte styret en foreløpig deadline til 11. juli 2019 klokken 21:00, altså i kveld, til å komme til enighet med kreditorene.Ifølge en børsmelding sendt ut for litt siden er denne fristen nå utsatt med ytterligere én uke, det vil si til torsdag 18. juli klokken 21:00.- Til tross for situasjonen, vurderer styret det slik at det er grunnlag for å fortsette en prosess for å ivareta kreditorenes interesser, og derved utreder mulighetene for selskapet. Dette kan også være i aksjonærenes interesse. Styret fortsetter samtalene med tredjeparter, og vil vurdere ordninger eller tiltak som kan være av interesse for selskapet, heter det.Hvis styret ikke lykkes, er det styrets oppfatning at selskapet det ikke er noen aksjonærverdier igjen.Hiddn Solutions steg 3,6 prosent til 25,9 øre i torsdagens handel på Oslo Børs. Torsdag for en uke siden endte aksjen på 17 øre.


Les også