Kjempesmell for Protector etter rettsdom

Protector Forsikring på betale omkring 74,5 millioner kroner etter dødsbrann i London. 

Børs

Protector Forsikring er ikke enig i beslutningen fra voldgiftsretten som viser at forsikringsselskapet må betale for dødsbrannen på Grenfell Tower, skriver selskapet i en melding fredag kveld.Forsikringsselskapet vil ta et tap på hele 6,9 millioner pund, tilsvarende 74,5 millioner norske kroner, i andre kvartal som følge av brannen. Det er ikke satt av penger til dette tidligere, ifølge selskapet.Avgjørelsen kan ikke ankes.Protector leverte forsikring til høyhuset Grenfell Tower i London, som ble rammet av storbrann sommeren 2017 der 71 mennesker mistet livet. Brannen er en av de største katastrofene i Storbritannia de siste årene.Protector-aksjen falt 0,67 prosent på Oslo Børs fredag.

protector forsikring
Nyheter
Børs