Knallsterke Capesize-rater

Baltic Dry stiger videre. 

Børs

Baltic Dry-indeksen er tirsdag opp 4,3 prosent til 2.011 poeng, ifølge TDN Direkt.Capesize-ratene leder an med en oppgang på 5,5 prosent til 30.157 dollar per dag. Til sammenligning trenger et skip av den størrelsen en rate på 16.328 dollar per dag for å gå i null, ifølge Cleaves Securities.Det ble rapportert om 11 Capesize-spotslutninger mandag, der ti er for jernmalm og en er for kull. Det ble sluttet åtte reiser til Kina, der fire går fra Australia, tre går fra Brasil og en går fra Malaysia. Videre ble det sluttet en reise fra Canada til Japan, en reise fra Brasil til Nederland og en reise fra Russland til Taiwan, ifølge TDN.Panamax-ratene stiger 3,0 prosent til 16.396 dollar per dag, mens Handysize er opp 1,1 prosent til 6.997 dollar per dag. Supramax-ratene er opp 2,0 prosent til 10.434 dollar per dag.Tørrlast-aksjerPå Oslo Børs er Golden Ocean opp 1,51 prosent, mens Star Bulk er ned 0,22 prosent.Belships stiger 7,41 prosent, mens både 2020 Bulkers og Jinhui Shipping er uendret.

baltic dry
golden ocean
star bulk
tørrlast
Nyheter
Børs