Konverterer gjeld til nye aksjer i DOF

En rekke av eierne i offshorerederiets konvertible obligasjonslån har valgt å benytte konverteringsretten.

Børs

I henhold til lånevilkårene har investorer i rederiets konvertible obligasjonslån ønsket å konvertere obligasjoner med en nominell verdi på 55,5 millioner kroner til nye aksjer.Det fremgår av en melding onsdag ettermiddag.Dermed er selskapets aksjekapital økt med 27,75 millioner kroner gjennom utstedelse av 5,55 millioner nye aksjer hver med en nominell verdi på 5 kroner, til en konverteringskurs på 10 kroner pr. aksje.Aksjene vil omsettes på Oslo Børs fra og med torsdag 4. juli. Rederiets konvertible obligasjonslån har etter konverteringen et totalt utestående beløp på 176,7 millioner kroner, 

dof
dof asa
konvertibel obligasjon
obligasjonslån
aksjer
offshorerederi
oslo børs
aksjekapital
Nyheter
Børs