Kutter kursmålet i Mowi

Pareto tar grep.

Børs

Pareto Securities opprettholder sin hold-anbefaling på Mowi før oppdateringen for 2. kvartal, men kutter kursmålet fra 230 til 220 kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering.Meglerhuset forventer at Mowi leverer et driftsresultat (EBIT) på 206 millioner euro, fem prosent under dagens konsensus,- I tillegg forventer vi at estimater vil komme ytterligere ned som følge av lavere spotpriser i 2. kvartal enn ventet, heter det videre.Pareto påpeker ifølge nyhetsbyrået at dagens 6,0 prosent direkteavkastning i Mowi er attraktivt, men at andre selskaper er enda mer attraktive.Mens Mowi på 2019-estimater handles for 14,6 ganger inntjeningen per aksje, ligger Lerøy Seafood og Salmar ifølge TDN på hhv. 10,2 og 12,6.Mowi stiger 0,7 prosent til 200,80 kroner på Oslo Børs mandag, mens Lerøy og Salmar er opp hhv. 0,4 prosent til 56,66 kroner og 0,2 prosent til 371,80 kroner.Les også: - Markedet overser denne triggeren for norsk laks

mowi
pareto
lerøy seafood
salmar
utbytte
Nyheter
Aksjeanalyse
Sjømat
Børs
Aksjeanalyse