Meglerhus anbefaler syv aksjer

Denne uken gjør ikke tallknuserne i SpareBank 1 Markets noen endringer i den anbefalte porteføljenI løpet av forrige uke klatret porteføljen 4,2 prosent mens hovedindeksen på Oslo Børs kunne vise til en oppgang på 0,9 prosent. Det betyr at porteføljen er opp 7,9 prosent hittil i år mens OSEBX har lagt på seg 11,1 prosent.- Vi gjør ingen endringer denne uken, men ønsker likevel å trekke frem et par ting. For det først leverte vår lille baby CRAYON (kjøp, kursmål NOK40) nok en god uke. Faktisk, aksjen er opp 72 prosent siden vi tok den inn midten av februar og leverte hele 18,7 prosent avkastning forrige uke som følge av at selskapet annonserte to milliardkontrakter, skriver analytiker Petter Kongslie i rapporten fra SpareBank 1 Markets. Crayon er også en av favorittene til sjefstrateg Peter Hermanrud. Les også: Hermanrud: Dette er aksjene du bør eie denne sommerenKjøpsanbefalingene:

  • Aker BP
  • Crayon
  • Yara
  • Fjordkraft
  • Golden Ocean
  • Lerøy Seafood
  • Hexagon Composites


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også