Meglerhus: Her kan du doble pengene dine

Onsdag falt hovedindeksen på Oslo Børs 0,72 prosent før den sluttet på 867,84 poeng. Det ble omsatt aksjer for nesten 3,4 milliarder kroner.  Store selskaper som DNB og Hydro falt henholdsvis 1,59 prosent og 1,86 prosent mens Telenor la på seg 0,32 prosent.Investorene blir ikke beroliget av tirsdagens uttalelser fra USAs president Donald Trump om at Washington og Beijing har en lang vei å gå frem til en avtale om handel. Samtidig gjentok Federal Reserve-sjef Jerome Powell i en tale i Paris sine løfter om å «handle som det passer seg» for å holde liv i den økonomiske veksten.Les også: Klokken tikker - en global økonomisk krise nærmer segOlje/EquinorEt fat Nordsjøolje omsettes for 64,98 dollar, opp 0,98 prosent. USA har indikert at Iran skal være villig til å diskutere atomprogrammet, noe Iran selv har avvist.Equinor falt 2,42 prosent til 163,65 kroner.OkeaOkea fikk et resultat etter skatt på 17,6 millioner kroner i 2. kvartal 2019, mot et underskudd på 32,1 millioner kroner i samme periode i fjor.Driftsinntektene passerte milliarden og beløp seg til 1.039,5 millioner kroner, sammenlignet med 27,8 millioner kroner i 2. kvartal 2018.- Vår ambisjon er å løfte produksjonen betydelig på kort sikt. I 4. kvartal borer vi en infill-pilotbrønn på Draugen og en letebrønn i Skumnisse-prospektet nordøst for Draugen. Feltutviklingen på Yme går som planlagt og er i rute til «first oil» i 1. halvår 2020, mens utviklingsplanen på Gjøa har blitt godkjent med forventet oppstart sent i 2020, sier en svært fornøyd toppsjef Erik Haugane.Aksjen la på seg 1,24 prosent og endte på 21,30 kroner.Aker SolutionsKjell Inge Røkke-dominerte Aker Solutions fikk et resultat etter skatt på minus 11 millioner kroner i 2. kvartal 2019, mot 115 millioner kroner i samme periode året før. Forventning lå på minus 5,6 millioner.  Driftsinntektene beløp seg til 7.525 millioner kroner, sammenlignet med 6.254 millioner kroner i 2. kvartal 2018. Konsensus lå på 7.153 millioner kroner. Pareto Securities opererer med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 60 kroner. Aksjen falt 1,58 prosent til 30,51 kroner.Hiddn SolutionsHiddn Solutions henter 8,55 millioner kroner i en rettet emisjon mot noen nåværende aksjonærer og en ny investor. Det inkluderer også en konvertering av gjeld på 1,63 millioner kroner.Tegningskursen er satt til 0,05 kroner per aksje. Onsdag sluttet aksjen på 0,225 kroner, ned 3,43 prosent.Mandag kunne vi lese at Carl Espen Wollebekk trakk seg fra stillingen som administrerende direktør. Styreleder Øystein Tvenge vil fungere som toppsjef på midlertidig basis.Hunter GroupLars M. Brynildsrud tar over som ny finansdirektør i Hunter Group. Han kommer fra stillingen visepresident ved corporate finance-avdelingen i Swedbank, en stilling han har innehatt siden 2018.Aksjen falt 1,53 prosent til 3,54 kroner.