Meglerhus stokker om - anbefaler syv aksjer

Denne uken velger SpareBank 1 Markets å kvitte seg med Lerøy Seafood til fordel for Telenor i den anbefalte porteføljen.Siden Lerøy ble tatt inn i porteføljen har aksjen falt 13,2 prosent.Tallknuserne mener Telenor har falt overraskende mye etter å ha lagt frem sine kvartalstall. Telenor beskrives som en defensiv aksje og får et kursmål på 175 kroner. I skrivende stund omsettes aksjen for 174,85 kroner, ned 0,71 prosent.I løpet av forrige uke falt porteføljen én prosent mens hovedindeksen på Oslo Børs falt 2,1 prosent. Det betyr at porteføljen er opp åtte prosent hittil i årLes også: Hermanrud: Dette er aksjene du bør eie denne sommerenKjøpsanbefalingene:

  • Aker BP
  • Crayon
  • Yara
  • Fjordkraft
  • Golden Ocean
  • Hexagon Composites
  • Telenor


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også