Mener Apple er verdt mer enn Oljefondet

Morgan Stanley ser mer oppside i Apple

Børs

Apple-aksjen stiger 1,64 prosent til 205,91 dollar på Wall Street mandag. Det skjer etter at Morgan Stanley økte kursmålet på aksjen fra 231 til 247 dollar og gjentok «overweight» anbefaling, ifølge CNBC.- Investorsentimentet er fremdeles negativt til tross for bedre salgstall for iPhone og «Services», skriver Morgan Stanley og legger til at aksjen er godt posisjonert for kvartalstallene neste uke.Morgan Stanley mener aksjen er et «top pick»- Vi ser flere katalysatorer utenom kvartalstallene som gjør Apple til et top pick frem mot utgangen av året, skriver banken, ifølge CNBC.Med dagens kurs ser Morgan Stanley en oppside på rundt 20 prosent for aksjen. Dersom aksjen skulle nå kursmålet vil markedsverdien av Apple være rundt 1.137 milliarder dollar eller om lag 9.780 milliarder kroner. Til sammenligning er Oljefondet verdt 9.260 milliarder kroner.

apple
morgan stanley
Nyheter
Børs