Møkster får nytt år med Vår Energi

Simon Møkster Shipping har fått forlenget kontrakten med Vår Energi for et av sine moderne forsyningsskip.

Børs

Det familieeide offshorerederiet Simon Møkster Shipping som har base på Tasta i Stavanger, har sikret seg en ettårig kontraktsforlengelse med Vår Energi for det 2014-bygde plattform forsyningsskipet (PSV) «Stril Luna».Det fremgår av en melding fra rederiet fredag.Forlengelsen varer fra august 2019 til august 2020. «Stril Luna» vil primært operere i de sørlige delene av Nordsjøen til en ukjent dagrate.I meldingen fra Simon Møkster Shipping heter det at rederiet er stolt av å forlenge perioden på mer enn 20 år med kontinuerlig arbeid for Vår Energi som ble til rett før jul i fjor gjennom sammenslåingen av Eni og Point Resources. Sistnevnte var den forrige kontraktsmotparten, og før det var det ExxonMobil.Den forrige meldingen om forlengelse kom i september i fjor. Da ble det opplyst at «Stril Luna» ville ta ta over for et annet Simon Møkster-fartøy, nemlig «Strilmøy» som da hadde bistått med logistikk og ERRV-tjenester (nødrespons og redning) for ExxonMobil i nær 13 år på rad.

simon møkster shipping
offshorerederi
psv
vår energi
kontrakt
nordsjøen
point resources
exxonmobil
offshoremarkedet
stavanger
Nyheter
Børs