Musk heller kaldt vann i årene på Tesla-fansen

Den eksentriske Tesla-sjefen fortsetter å presentere nyheter på Twitter.

Mandag kveld fikk Elon Musk spørsmål på Twitter om når en "refreshed" Tesla Model X vil nå markedet.I mai uttalte ansatte hos Tesla til CNBC at selskapet planlegger å gjøre en oppgradering av Model S slik at bilen skal kunne kjøre opptil 644 kilometer på én ladning. Musk skal ha gått langt i å bekrefte dette på et aksjonærmøte, men ikke at det gjaldt spesifikt for Model S. Dette satte i gang spekulasjoner om at bedre batteriteknologi var på vei for flere modeller.På Twitter mandag hadde pipen fått en annen lyd."Det kommer ingen "refreshed" Model X eller Model S, bare en rekke små endringer som vi jobber med", skrev Musk på sin Twitterkonto.Helomvenningen kommer rett etter at produksjonssjef Peter Hochholdinger gikk over til konkurrenten Lucid fra 1. juli.Det må være lov å stille spørsmål ved hvordan governance utøves hos den disruptive bilprodusenten.Aksjen handles flatt til 230,33 dollar på Wall Street tirsdag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også