Nær dobler kursmålet på Norwegian

Sparebank 1 Markets oppgraderer anbefalingen på Norwegian Air Shuttle-aksjen til kjøp fra nøytral, og høyner kursmålet til 60 kroner fra tidligere 35, ifølge en oppdatering tirsdag.Det skjer etter at Norwegian rapporterte tall for andre kvartal i forrige uke.Kvartalsrapporten viste kraftig bedret inntjening , men selskapet sliter med MAX-regning og renteutgifter og tvinges til å ta ned vekstprognosene.- Totalt sett en blandet rapport til tross for solide forbedringer i inntjening. Vi gjentar vår kjøpsanbefaling, men trenger å senke estimatene for 2019, skriver Pareto-analytiker Kenneth Sivertsen i en oppdatering Hegnar.no har fått tilgang til.Norwegian-aksjen faller 0,73 prosent til 43,22 kroner på Oslo Børs tirsdag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også