Nordea hever kursmålet på Scatec Solar til 108 kroner fra tidligere 105, ifølge en oppdatering fra meglerhuset tirsdag. Det betyr at Nordea ser en oppside på nær 22 prosent fra dagens nivåer. Meglerhuset gjentar en kjøpsanbefaling for aksjen. Det skjer etter selskapets rapportering for 2. kvartal. "Selv om tallene for kvartalet var noe blandet sammenlignet med våre forventninger, ser vi ingen varsellamper eller store revideringer i rapporten. Likevel vil vi fremheve en imponerende ekspandering av ordrebokkapasiteten i kvartalet, da momentet i markedet fortsatt er sterkt. Med 170 MW tilføyet i ordreboken, og 677 MW potensielle ordre på vei, øker vi kursmålet på Scatec Solar med tre kroner", heter det i oppdateringen."Selskapet er godt posisjonert og vi forventer sterk vekst fremover, hvilket understøtter vårt positive syn på aksjen, med den kommende kapitalmarkedsdagen som en trigger på kursen", skriver meglerhuset videre.Aksjen har det seneste året steget 48,83 prosent, og er så langt i år opp 21,60 prosent.