Ny kontrakt til AF Gruppen

AF Gruppen er valgt som totalentreprenør for nytt bygg i massivtre i Østfold.

Børs

AF Gruppen er av Sørby Utleie innstilt som totalentreprenør for nytt bygg og uteområder på Holtskogen i Hobøl kommune, ifølge en børsmelding onsdag.Kontrakten består av oppføring av lager, verksted, vaskehall og kontorer, og total BTA er 7600 kvadratmeter, opplyses det.Kontraktsummen er ifølge meldingen på 113 millioner kroner eks mva.Oppstart av arbeidene er august 2019 og ventet overlevering i juli 2020.- Vi er svært tilfreds med denne tildelingen på nok et prosjekt oppført i massivtre. Vår byggvirksomhet i Østfold har en bred erfaring innenfor denne byggemetoden. Sammen med kunden har vi utviklet et konsept som tilfredsstiller kundens behov av tekniske og miljøvennlige løsninger. Vi ser frem mot å realisere et fremtidsrettet bygg, sier Geir Flåta, konserndirektør i AF Gruppen, i meldingen. 

af gruppen
Nyheter
Børs