Nye kontrakter til DOF

Offshorerederiet bekrefter kontrakter til to forsyningsskip på britisk sokkel.

DOF bekrefter torsdag kontrakten med Premier Oil for plattform forsyningsskipet (PSV) «Skandi Caledonia» i forbindelse med boringen av to brønner, i tillegg til opsjon på ytterligere én brønn. Det 16 år gamle forsyningsskipet skal, etter det Hegnar.no forstår, bistå den oppjekkbare «harsh environment»-riggen «Ensco 123» i den britiske delen av Nordsjøen.Varigheten er tidligere anslått til rundt 110 dager for de faste brønnene. Raten er ikke kjent.«Skandi Caledonia» får følge av Vroon-skipet «Vos Patience». Oppstart er beregnet til 25. juli.Det opplyses videre at DOF er tildelt en borestøtteavtale for «Skandi Barra» av en ikke-kjent klient med planlagt å oppstart i juli. Hegnar.no har tidligere skrevet at «Skandi Barra» skal støtte boreriggen «Island Innovator» under et oppdrag for CNOOC UK utenfor Shetland.


Les også