Nye kurssider på Hegnar.no

Ca. kl. 13 i dag vil Netfonds kurstjeneste bli erstattet av Nordnets kurstjeneste på Hegnar.no. 

Børs

Med Nordnets oppkjøp av Netfonds forsvinner nå den siste resten av Netfonds kurssider fra nettet. Netfonds kunder er allerede blitt loset over til Nordnet og Netfonds eksisterer nå ikke mer.Hegnar.no hadde et utmerket samarbeid med Netfonds på kurssidene gjennom mer enn 20 år, men nå er det dessverre over. Ca. kl. 13 i dag vil Netfonds kurstjeneste bli erstattet av Nordnets kurstjeneste på Hegnar.no. I sum mener vi det blir en bedre tjeneste, som også vil utvikles videre med mer innhold og funksjonalitet. Teknisk analyse skal for eksempel være like rundt hjørnet, mens Fond allerede inneholder mer informasjon om hvert enkelt fond enn tidligere.Vi har også fått se litt mer av hva som kommer fra Nordnet fremover, og det virker meget lovende.NavigeringNavigeringen vil bli litt annerledes enn i dag, og kanskje føles litt utfordrende for noen, slik det alltid er med endringer.Noe navigering vil være inne på kurssidene, men litt annerledes enn på de gamle Netfonds-sidene, og noen menypunkter vil være som i dag, på samme sted som i dag, under Marked i toppmenyen (se illustrasjonen under). Som tidligere vil menyen dukke opp ved å føre markøren over Marked i toppmenyen.Klikker man på Marked i toppmenyen kommer man som før rett til oversikten med børsgrafen (hovedindeksen), mest omsatt, vinnere og tapere, indekser, råvarer og renter. Her vil det også være noen valutakurser, mens live-tjenesten vår på valuta vil være å finne på samme plass som før. Den vil også fungere som før. Den store valutaoversikten, som ikke var oppdatert live, vil komme tilbake etter hvert.Hvis vi ser behov for det vil vi legge inn og oppdatere artikkelen med ytterligere navigeringshjelp.Obligasjoner vil imidlertid ikke være med fra start, og her vil vi foreløpig lenke ut til den tjenesten som Oslo Børs har på sine sider for obligasjoner .Synspunkter, meninger, spørsmål og forslag til forbedringer kan postes på forumet vårt på denne tråden.

Nyheter
Børs