Optimistisk analysesjef: Aksjen kan doble seg

Taperaksjen stupte derimot 45 prosent.

Børs

Onsdag klatret hovedindeksen på Oslo Børs 0,29 prosent før den sluttet på 879,99 poeng. Det ble omsatt aksjer for 3,7 milliarder kroner.Store selskaper som Hydro, Telenor og DNB la på seg henholdsvis 1,11 prosent, 1,29 prosent og 0,90 prosent.Olje/EquinorEt fat Nordsjøolje omsettes for 63,30 dollar, opp 1,44 prosent.Morgan Stanley senket tirsdag sitt langsiktige prisanslag for Brent-oljen til 60 dollar fatet, fra tidligere 65 dollar fatet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters.Nedjusteringen ble gjort etter at OPEC og deres respektive samarbeidspartnere ble enige om å kutte produksjonen i ytterligere ni måneder.Den amerikanske storbanken venter nå at oljemarkedet stort sett vil være balansert i 2019, og at Brent-prisen i de neste tre kvartalene vil ligge rundt 65 dollar fatet.Equinor falt 1,25 prosent før den sluttet på 170,15 kroner. Hunter GroupAnalysesjef Joakim Hannisdahl i Cleaves Securities har fulgt tankmarkedet i flere år og han ser flere potensielle doblingskandidater for den risikovillige investor.En av kandidatene er det Arne Fredly-kontrollerte tankrederiet Hunter Group, som også har kjendisinvestorer som Arne Blystad og Sundt-familien på aksjonærlisten.- Jeg tviler på at selskapets aksjonærer er villige til å la seg kjøpe opp til noe annet enn en signifikant premie til NAV som ligger rundt 4,2 kroner per aksje, gitt at de deler vårt syn om at NAV vil være betydelig høyere i fremtiden. Vi forventer NAV per aksje på 11 kroner om to år, og har ett års kursmål på 7,8 kroner, sier analysesjefen til Hegnar.no.Onsdag sluttet aksjen på 3,645 kroner etter en oppgang på 2,39 prosent.Idex Biometrics Idex Biometrics har fått godkjent et grunnleggende patent for ikke-oppkoblet biometriske betalingskort av det australske patent- og varemerkekontoret.Aksjen la på seg 0,24 prosent og endte på 1,646 kroner.Stolt-NielsenStolt-Nielsen fikk et resultat etter skatt på 3,55 millioner dollar i 2. kvartal 2019, mot 9,66 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge TDN Direkt var det ventet et resultat på 10 millioner dollar.Driftsinntektene beløp seg til 518,93 millioner dollar, sammenlignet med 541,00 millioner dollar i 2. kvartal 2018.Aksjen klatret 1,17 prosent til 103,80 kroner.Hiddn SolutionsHiddn Solutions stupte i dag 45,53 prosent til 0,201 kroner. Årsaken til det er at selskapet sendt ut en børsmelding hvor de innrømmer at de er insolvente og driver med tap.Styret har ikke lyktes i å gjennomføre en emisjon, og vurderer nå mulighetene for en rekapitalisering.

olje
equinor
hiddn solutions
hunter group
stolt-nielsen
idex
Nyheter
Markedskommentarer
Børs