Prosafe sikrer kontrakt i Nordsjøen

Prosafe har inngått en kontrakt med Total for boligriggen Safe Caledonia.

Publisert 31. juli 2019 kl. 19.59
Oppdatert 27. aug. 2019 klokken 17.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 86 ord
Boligriggselskapet Prosafe har signert en kontrakt med Total E&P UK Limited for riggen Safe Caledonia.Det kommer frem i en melding fra selskapet onsdag kveld.Boligriggen skal benyttes på Elgin-komplekset i den britiske delen av Nordsjøen.Kontrakten har oppstart i midten av april 2020 og varer i 162 dager med opsjon på ytterligere 30 dager."Denne kontrakten er veldig viktig for Prosafe ettersom Total fortsettet å investere i Nordsjøen", heter det fra Jesper Kragh Andresen, CEO hos Prosafe, i meldingen.Prosafe-aksjen steg 1,87 prosent til 10,90 kroner på Oslo Børs onsdag.