Pundet på det laveste på to år

Vi må tilbake til april 2017 for å finne et svakere pund målt mot dollar.

En svak utvikling for detaljhandelen kombinert med svake makrotall peker mot at morgendagens BNP-tall vil vise en svakere britisk økonomi i 2. kvartal, skriver Di.se.Det får direkte innvirkning på pundet, som i dag står på det laveste nivået målt mot dollar, siden april 2017.- Det vil være en stor overraskelse om morgendagens BNP-tall viser noe annet enn en krypende økonomi, sier Dean Turner i UBS Global Wealth Management, til City AM.Ved 13-tiden tirsdag handles pundet for 1,246 mot dollar, ned 0,5 prosent, mål mot euro handles pundet for 1,238, ned 0,4 prosent.Til sammenligning omsettes et pund for 10,78 kroner, ned 0,31 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også