Rett fra Kina til dåp og Røkke-jobb

Golden Energy Offshore har sikret sitt første oppdrag til nyankommet plattform forsyningsskip (PSV).

Børs

Det ble en hektisk helg for offshorerederiet Golden Energy Offshore Service, og ikke minst mannskapet på PSV-en «Energy Empress».Fredag ankom nybygget Ålesund etter seilasen fra verftet i Kina der det ble overlevert 13. mai.Lørdag ble det avvholdt dåpsseremoni, og mandag morgen ble det klart at fartøyet skal på oppdrag i inntil 60 dager for Kjell Inge Røkkes oljeselskap Aker BP.Ifølge Westshore Shipbrokers er den faste perioden på 30 dager. Ved utøvelse av opsjoner kan oppdraget forlenges i ytterligere 30 dager.Oppstart er tirsdag 2. juli. Dagraten er ikke kjent.- Stolte og ydmykeSøsterskipet «Energy Duchess» er også på vei til Nordsjøen. Leveringen fant sted 27. mai. - Vi på kontoret i Ålesund er stolte og ydmyke over å få disse nye kvalitetsskipene inn i flåten. Dette særlig på et tidspunkt hvor markedet er ekstremt vanskelig for offshore serviceskip, uttaler adm.dir. Per Ivar Fagervoll i en pressemelding.Han tror både Røkke og senere oppdragsgivere vil bli tilfreds med Nordsjøens nyeste tilskudd.- Vi ser nå særlig fram til å vise våre kunder disse nye og svært energieffektive skipene gjennom kontrakter i spotmarkedet. Jeg er sikker på at de vil bli svært fornøyde, sier han.Les også: Sunnmøringer vil vokse i supply

golden energy offshore
ålesund
offshorerederi
aker bp
psv
nybygg
kina
Nyheter
Børs