Rett ned fra start i USA

Børs

Alle de tre toneangivende indeksene i USA faller fra start fredag. Det skjer etter at det ble sluppet arbeidsmarkedsrapport som overrasket positivt. Det kan tenkes at aksjene faller fordi de sterke tallene gjør det mindre sannsynlig at FED vil kutte renten på neste rentemøte. I en oppdatering skriver DNB Markets at de til tross for tallene fortsatt tror at FED vil senke renten på neste møte. - Lønnsveksten er fortsatt moderat og støtter Feds oppfatning om at inflasjonstrykket forblir dempet. Derfor vil det stramme arbeidsmarkedet sannsynligvis ikke hindre Fed fra å senke styringsrenten med 25 basispunkter det kommende møtet i juli, skriver DNB. Meglerhuset mener videre at et rentekutt fortsatt er priset inn i markedet. Fra start faller Dow Jones 0,46 prosent, mens Nasdaq faller 0,59 prosent. S&P 500 er ned 0,54 prosent.

wall street
Nyheter
Børs