Richard Branson advarer: - Pundet vil falle til pari mot dollar

Richard Branson spår kollaps for det britiske pundet.

Dersom Storbritannia forlater EU uten en avtale 31. oktober i år, kan det forårsake en kollaps for pundet, mener Richard Bransen.Virgin-sjefen sa i et intervju med BBC at pundet i verste fall kan nå paritet mot dollaren, som betyr at pundet og dollaren står 1:1.Akkurat nå står et pund i 10,73 kroner, mens dollaren står i 8,54 kroner.Målt mot hverandre står et pund i 1,25 dollar.- Brexit vil være ødeleggende for mange av Virgins selskaper, og vil tvinge gruppen til å flytte investeringer vekk fra Storbritannia, fortsatte Branson, i intervjuet med BBC.En hard brexit vil bety milliontap for den britiske forretningsmannen.- Pundet vil kollapse til paritet mot dollar dersom det blir en hard brexit, sa Branson, og forklarte at alle Virgin Atlantics kostander er i dollar, og spår et bunnlinjetap på 100 millioner dollar eller nesten 855 millioner kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også