Scatec Solar sikrer finansiering - byggingen har startet

Børs

Scatec Solar og partnerne har ifølge en børsmelding sluttført finansiering på 54 millioner euro for det 54 megawatt Boguslav-prosjektet i Ukraina.Scatec Solar vil være ledende egenkapitalinvestor og er i en prosess om å sikre ytterligere egenkapitalpartnere til prosjektet, skriver Scatec Solar. Selskapet vil også være EPC-tilbyder og stille med drift og vedlikehold, samt eiendel-management-tjenester til prosjektet.Prosjektet vil bli realisert under Ukrainas 10-årige Feed-in-Tariff-ordning og forventes å levere rundt 61 GWh per år.Byggingen er allerede i gang og kommersiell drift ventes begynne i første halvdel av 2020."Vi er stolte over å fullføre finansiering for vårt femte solenergiprosjekt i Ukraina. Dette er nok en bekreftelse på Scatec Solens sterke fotfeste i land der vi sammen med våre partnere fortsetter å støtte veksten av fornybar energi. Vi er veldig takknemlige for vårt forhold til denne gruppen av internasjonale finansfolk, som gir langsiktig gjeldsfinansiering til Boguslav-prosjektet, sier Raymond Carlsen, administrerende direktør i Scatec Solar.

scatec solar
Nyheter
Børs