Scatec Solar skuffer litt

Ordreboken lover godt.

Scatec Solar melder om et resultat etter skatt på 21 millioner kroner i 2. kvartal 2019, mot 102 millioner kroner i samme periode i fjor.Resultatet før skatt ble 27 millioner kroner, sammenlignet med 152 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble 188 millioner kroner, mot 150 millioner kroner året før og ventet 202,25 millioner kroner.Driftsinntektene beløp seg til 382 millioner kroner, sammenlignet med 273 millioner kroner i 2. kvartal 2018 og ventet 400,5 millioner kroner.Se presentasjonen LIVE fra klokken 08:00. - Vårt beste kvartal noensinneStyret kan fortelle om rekordtall, med forholdsmessige («proportionate») inntekter på 1.648 millioner kroner og EBITDA på 388 millioner kroner.Kraftproduksjonen nådde 198 GWh på proporsjonal basis, noe som nesten er en tredobling fra samme periode i fjor.- Vi leverer vårt beste kvartal noensinne med vekst på tvers av alle segmenter. Den høye aktiviteten fortsatte i alle regioner med tilkobling av 326 MW i Egypt og Malaysia og byggestart for 247 MW i Ukraina. Vår ordrebok er på over 5 GW, noe som gjenspeiler at vi styrker vår markedsposisjon og utvider partnerskap i viktige regioner, sier toppsjef Raymond Carlsen i en kommentar.Netto kontantstrøm fra driften var minus 278 millioner kroner i 2. kvartal, mot pluss 304 millioner kroner i samme periode i fjor.Rapporten her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også