Ship Finance låner 100 mill.

Obligasjonsmarkedet er i praksis stengt i juli, men John Fredriksen finner alltid en åpning.

Publisert 31. juli 2019 kl. 08.49
Oppdatert 27. aug. 2019 klokken 17.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 84 ord
Ship Finance har utvidet et eksisterende  senior usikret obligasjonslån med 100 millioner kroner gjennom en rettet plassering.Det fremgår av en melding sendt ut av John Fredriksens skipseiende selskap tirsdag kveld.Totalt utestående i lånet, som forfaller i 2023, er 700 millioner kroner etter utvidelsen som ble tilrettelagt av Arctic Securities.Kupongrenten er på 3 måneders NIBOR pluss et påslag på 4,75 prosent.Nettoprovenyet skal benyttes til generelle selskapsformål, opplyses det.High yield-markedet er generelt så godt som stengt i feriemåneden juli. Låneutvidelsen var derfor rettet mot utvalgte investorer.