Snap: Meglerhus oppgraderer og sier kjøp

Credit Suisse oppgraderer kusmålet på SoMe-selskapet Snap.

I en melding til kundene tirsdag kommer det frem at Credit Suisse har oppgradert kursmålet på Snap-aksjen fra 15 til 18 dollar per aksje.Bankgiganten sier at det er "store muligheter for selskapet til å øke reklamevolumet og videre skape omsetningsvekst".Snap har greid å skaffe seg noe moment hva gjelder estimatene den siste tiden. For tre uker siden oppgraderte Aegis Capital SoMe-giganten fra hold til kjøp.Leif Eriksrød, forvalter av blant annet suksessfondet Alfred Berg Gambak, har ved flere anledninger uttalt at positivt moment i estimatrevideringene er noe han ser etter med sin investeringsstrategi.Allikevel er ikke konsensus nådige med Snap-aksjen. Det gjennomsnittlige kursmålet for aksjen ligger på 12,08 dollar, mot dagens kurs på 15,17 dollar.Ingen av analytikerne forventer at Snap skal tjene penger i 2019, og bare de mest positive har positive inntjeningsestimater for 2020.