Solgte boliger for 1,4 milliarder

Veidekke solgte 275 boliger i andre kvartal 2019.

Børs

Veidekke solgte totalt 275 boliger brutto i andre kvartal 2019, ifølge en melding fra Veidekke torsdag.Totalt har Veidekke solgt boliger for 1,4 milliarder kroner i kvartalet, der Veidekkes andel var 1,0 milliarder kroner, opplyses det.Til sammenligning ble det solgt 215 boliger i 2. kvartal 2018 og 404 boliger i 1. kvartal 2019.Antallet boliger i produksjon øker sammenlignet med utgangen av 2018 og utgjør ifølge meldingen 2.798 boliger, der Veidekkes andel er 2.174 boliger. Salgsgraden for boliger i produksjon er 82 prosent.Salgstakten i Sverige har økt noe de siste kvartalene, mens i Norge er salget jevnt.- Andre kvartal har vært preget av god interesse og bra salg i alle våre satsingsområder. Den positive trenden vi har opplevd i Sverige i de siste kvartalene ser ut til å fortsette, sier konserndirektør Jørgen Wiese Porsmyr i meldingen.- Salgsgraden i porteføljen holder seg stabil, og i vår samlede portefølje holder antallet boliger i produksjon seg høyt. Det er mange prosjekter med høy salgsgrad som nærmer seg ferdigstillelse i Sverige, og det kan gi en lavere salgsgrad og færre boliger i produksjon fremover, sier han videre.

eiendomsmarkedet
bolig
boligmarkedet
veidekke
boligbygg
boligsalg
Nyheter
Børs