Solgte for 1,4 milliarder i 2. kvartal

Selvaag Bolig ga salgsinntektene et skikkelig løft i 2. kvartal.

Børs

Selvaag Bolig solgte 276 boliger for totalt 1.393 millioner kroner i 2. kvartal, opplyses det i en melding.Til sammenligning solgte Selvaag Bolig i 2. kvartal i fjor 203 boliger med en totalverdi på 862 millioner kroner.Hittil i år har selskapet solgt 546 boliger for til sammen 2.712 millioner kroner.- Det er god balanse mellom tilbud og etterspørsel og salget har vært godt gjennom kvartalet. I løpet av første halvår har vi solgt boliger for over én milliard kroner mer enn i samme periode i fjor. Markedet har vært spesielt godt i Stor-Oslo. Vi er godt posisjonert i alle markedene vi opererer og har positive forventninger til markedet utover høsten. Vi gleder oss spesielt til lansering av våre første Plussboliger på Ringve i Trondheim, sier adm. direktør Rolf Thorsen i en kommentar.Nettosalget, justert for Selvaag Boligs andel i samarbeidsprosjekter, endte på 210 boliger for 1.106 millioner kroner i 2. kvartal. Til sammenligning var nettosalget i 2. kvartal 2018 på 181 boliger til 765 millioner kroner.«Det ble igangsatt bygging av 311 boliger, ferdigstilt 307 boliger, og overlevert 246 boliger til kjøper. Per 30. juni hadde Selvaag Bolig 1 538 boliger under bygging og 48 ferdigstilte boliger som ikke var solgt», skriver Selvaag.Hittil i år har Selvaag Bolig igangsatt bygging av 408 boliger, ferdigstilt 319 boliger og overlevert 274 boliger til kjøper. Nettosalget hittil i år er 453 boliger for totalt 2.289 millioner kroner.Oppdateres.

selvaag bolig
rolf thorsen
Nyheter
Børs