Stordalen er sulten på børsterminaler - laster opp

Øker i Infront

Børs

I slutten av april dukket hotelleier og investor Petter Stordalens selskap Strawberry Capital opp som storaksjonær i børsterminalselskapet Infront. Strawberry hadde da rundt 1,035 millioner aksjer. Nå viser ferske aksjonærlister at Strawberry i løpet av forrige uke kjøpte 1.387.530 aksjer i Infront. Basert på gjennomsnittskurser betalte Stordalen dermed rundt 27,4 millioner kroner for aksjene. Etter handelen er Stordalen fjerde største aksjonær i selskapet, og sitter på aksjer som i dag er verdt nærmere 51 millioner kroner. I tillegg til Stordalen, finner en andre kjente navn i aksjonærlisten til InfrontBlant annet kjøpte Tønsberg-investoren Kristian Lundkvist 700.000 aksjer i Infront gjennom sitt selskap Middelborg Invest i forrige uke. Han bladde dermed opp rundt 13,8 millioner kroner.

petter stordalen
infront
Nyheter
Børs