Sundt på kjøpern i Panoro Energy

Sundt AS eier nå aksjer for over 60 millioner kroner i en av kjendisinvestorenes oljefavoritter.

Børs

Torsdag 20. juni kom en flaggemelding om at Sundt-søsknene, gjennom Sundt AS, hadde passert flaggegrensen på 5 prosent i Panoro Energy etter å ha kjøpt 320.000 aksjer til kurs 16,16 kroner. Aksjeposten besto dermed av 3.420.000 aksjer, tilsvarende en eierandel på 5,48 prosent.Ferske aksjonærlister viser at investeringsselskapet har fortsatt å handle.Siden den børsmeldte handelen, har Sundt AS kjøpt ytterligere 350.000 aksjer, og eier med det totalt 6,04 prosent av oljemyggen.Mandag formiddag stiger Panoro-aksjen nær én prosent til 17 kroner på Oslo Børs. Det gir Sundts Panoro-aksjer en samlet verdi på 64,1 millioner kroner.En rekke andre profilerte investorer er også på eiersiden i Panoro, deriblant Christen Sveaas, Simen Thorsen, Edvin Austbø, Fredrik Sneve, Hermine Midelfart, Ketil Skorstad og Torstein Tvenge, for å nevne noen.Les også: Kraftig resultatfall for Sundt

panoro energy
sundt
sundt-familien
aksjer
oljeselskap
kjendisfavoritt
Nyheter
Børs