Supermandag for Atlantic Offshore

Sikrer kontraktsforlengelser til flere fartøy.

Børs

Atlantic Offshore som har hovedkontor på Ågotnes utenfor Bergen, kan mandag melde om tre nye kontraktsforlengelser.DEFRA har erklært en 9-måneders opsjon for Ocean Osprey, som startet i juni.Videre har Totak UK valgt å utøve en ettårig opsjon for Ocean Troll med oppstart i midten av juli, mens Equinor har forlenget kontrakten for Ocean Marlin i ytterligere ett år fra midten av september.Rederiet har en flåte på 14 fartøy, hovedsakelig såkalte Multi Role Vessels (MRV), eller flerbruksfartøyer, spesialisert for nødrespons- og redningsfartøy-operasjoner (ERRV). Blant annet var fartøyet Ocean Response involvert i bergingen av cruiseskipet Viking Sky i april. I slutten av juni ble Ocean Pride tildelt en kontrakt på inntil 44 dager av DEA.Atlantic Offshore ledes av Roy Wareberg. Hovedeier er Stavanger-milliardær Knut Øgreid som også sitter i styret sammen med sønnen Halvor Øgreid.

atlantic offshore
total
offshorerederi
nordsjøen
kontrakter
kontraktforlengelse
roy wareberg
knut øgreid
bergen
Nyheter
Børs