Supersprek laks løfter innsiden

Finansavisens innsideportefølje holder koken.

Innsiden steg 2,3 prosent sist uke, mens hovedindeksen la på seg 2,4 prosent.Porteføljen er nå opp 36,5 prosent hittil i år, mens børsen er 10,5 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Friskt lakserallySalMar viste vei med en oppgang på 13,0 prosent, etter å ha lagt frem sterke tall for slaktevolumer i 2. kvartal.Kid steg 4,8 prosent.De øvrige tre ble slått av markedet, og best av disse var Kværner på pluss 0,7 prosent.Wallenius Wilhelmsen falt 0,7 prosent, mens Element gikk tilbake 6,1 prosent i sin første uke.Sistnevnte ble tatt inn etter at styreleder Thomas Christensen kjøpte seg opp fra null til 1,1 million kroner.Fire av fem foranHovedindeksen er i skrivende stund ned 0,3 prosent siden lunsjtider sist fredag, og står nå i 883,28.Blant porteføljeselskapene har Kværner steget nye 0,6 prosent til 13,97 kroner i samme periode.Element har falt 6,9 prosent til 2,58 kroner, mens SalMar (eksklusive utbytte) har sprettet opp nye 3,8 prosent til 444,80 kroner.Kid er uendret på 45,80 kroner.Wallenius Wilhelmsen er opp 1,1 prosent til 25,62 kroner siden porteføljen sist ble frosset.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også