Svakere salg fra Solon

Børs

Solon Eiendom solgte i 2. kvartal 23 boliger med en samlet salgsverdi på 153 millioner kroner, opplyses det i en børsmelding.Til sammenligning solgte selskapet i samme periode i fjor 108 boliger til en samlet verdi på 740 millioner kroner.- Ja, det er riktig at tallene avviker fra tallene i 2018. Dette skyldes vanlig variasjoner i fremdriften i utviklingsprosjektene. Prosjektene løper over flere år, og det blir litt tilfeldig når salgstart og ferdigstillelser eksakt finner sted.  Salget har gått jevnt i perioden, med noe redusert tempo på et av prosjektene i Ski. Dette ligger imidlertid også innenfor en normalvariasjon i en portefølje som vår, sier Solon-sjef Stig L. Bech til Hegnar.no.Hittil i år har Solon Eiendom solgt 88 boliger med en samlet verdi på 469 millioner kroner, sammenlignet med 232 boliger med en samlet verdi på 1.559 millioner kroner i samme periode i fjor.I 2. kvartal ble 15 boliger fullført og 48 overlevert, sammenlignet mot 4 fullførte og 6 overleverte i samme periode i fjor. Justert for Solon Eiendoms eierandel i samarbeidsprosjekter ble andrekvartalssalget 23 boliger til en samlet salgsverdi på 152 millioner, sammenlignet med 94 boliger med en samlet verdi på 658 millioner i 2. kvartal 2018.Ved utgangen av kvartalet hadde Solon Eiendom 440 boliger under bygging hvorav 83 prosent var solgt.Les hele meldingen her.

solon eiendom
Nyheter
Børs