TGS oppdaterer - Bedre enn venter

TGS omsatte for 168 millioner dollar i andre kvartal.

I en melding mandag morgen melder TGS at det omsatte for 168 millioner dollarKonsensus hadde ventet at seismikkselskapet skulle omsette for 155 millioner dollar, ifølge selskapet selv. TGS har også fått godkjent Spectrum-oppkjøpet fra konkurransemyndigheter, og venter en ferdigstillelse av transaksjonen i midten av august, fremkommer det av andrekvartalsoppdateringen fra TGS mandag.«Vi er fornøyde med omsetningen i andre kvartal der inntektene kom bedre enn våre egne og analytikernes forventninger på 155 millioner dollar. Jeg er glad for å informere om at alle vurderinger fra konkurransemyndigheter i forhold til Spectrum-oppkjøpet er fullført», skriver administrerende direktør Kristian Johansen i TGS.SpectrumIfølge en melding mandag forventer ledelsen i Spectrum at omsetningen i andre kvartal vil komme inn på omkring 52 millioner dollar, mot 23 millioner dollar ved samme korsvei i fjor. Late sales utgjorde 25 millioner dollar, mens early sales forventes å komme inn på 27 millioner dollar. Selskapet vil rapportere presentere komplette tall 30. august. Hvis sammenslåingen med TGS fullføres før 30. august, så regnskapene konsolideres.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også